Nõmme sotsiaaldemokraatide kingitus Pärimuskoolile

Ühel päikselisel sügishommikul sain kõne sotsiaaldemokraatide Nõmme juhilt Külli Urbilt. Nimelt otsustas SDE Nõmme osakond juhtida tähelepanu huvihariduse rahastuse kärpele ja korraldada Nõmme turul heategevusmüügi, mille tulu läheb huvihariduse toetuseks. Erahuvikoolina oleme iga toetuse üle tänulikud ning kuna pillimänguhuvi on järjest suurenemas, siis häid pille pole kunagi liiga palju. Nii võtsimegi pakkumise rõõmuga vastu.
Tänu usinatele ja lahketele inimestele koguti 343 eurot ja 43 senti, mille andsid 8. oktoobril meie koolile üle Küll Urb, Indrek Saar ja Maris Sild. Juhtumisi olid sel ajal tunnis Jarkko ja Taavi ning nii me koos pildile jäimegi- andjad ja saajad.
Nüüd on meie kord kaaluda, milliste pillide kasuks otsustada, kas 7-keelsete kannelde või karmoška ostu toetuseks. Viimaste populaarsus on järjest tõusuteel ja neist tunneme kõige suuremat puudust.