Nõmme Pärimuskool alustab

2018 aasta suvega sai Nõmme folgiringist Nõmme Pärimuskool. Haridusministeerium kinnitas meie õppekavad ja registreeris uue huvikooli, Nõmme Pärimuskooli. Meie juures saab õppida väikekannelt, ukulelet, viiulit, karmoškat ning kitarri. Eelkooliealistele lastele on ettevalmistusrühm. Olulisel kohal on koosmäng. Lapsi ootavad mitmed esinemised ja vilunumaid mängijaid Rahvamuusikapidu. Nõmme Pärimuskooli on oodatud nii lapsed kui täiskasvanud, jätkajad ja uued õpilased. Vajalik on registreerida.

Meie esimesed kokkusaamised on  teisipäeval, 4. septembril  õpitavate pillide kaupa:
Kell 16.00 karmoškad
Kell 16.30 kitarrid
Kell 17.00 ukuleled
Kell 17.30 kandled
Kell 18.00 -18.45 ettevalmistusrühm E
simesel kohtumisel lepime kokku rühmad ja tundide ajad. Ansamblid, kus on erinevad pillid, moodustame samuti 4. septembril ja lepime kokku ajad. Ansamblitunnid toimuvad kolmapäeviti.