Devtéra lõpetas

Igal asjal on ots ja algus. Viie tegutsemisaasta jooksul on ansambel Devtéra ridades osalenud kakskümmend noort ja meil on olnud muusika-, tegude- ja rõõmuderohke aeg. Sel kevadel aga mõistsime ühiselt, et enam ei ole piisavalt aega ega energiat, et ansamblile pühenduda, ja targem on pillid kotti panna.
Aga kui laiali minna, siis ikka lauluga! 13. juunil 2024 oligi Devtéra viimane kontsert vanas armsas aias Glehni pargi ääres. Nagu igale suurele kontserdile kohane, oli meilgi soojendusbänd – Duo Frühling. Samuti ei puudunud üllatus. Nimelt tegid pärimuskooli nooremad õpilased salakesi laulu, kuhu pandi kõik praegused Devtéra liikmed sisse. Rahuoluga nägid nad nüüd, et järelkasv on tulemas. “Vaadake, et te ainult sama nime ei võta!” pani Joonas noorematele koolikaaslastele südamele.
Õhtu lõppes kallistuste ja pisaratega. Meil oli ilus aeg!