Mardipäev Loodusmajas

Nõmme Loodusmaja rahvas kutsus pärimuskooli lapsi enda juurde marti jooksma. Õppisime laulud ja marditantsu selgeks, värvisime habemed ja vuntsid ette ning läksimegi karmoškamängu saatel rõõmsalt Õie tänavale. Loodusmajas talitasime esmalt mardikombestiku kohaselt ja kui mardiõnn oli soovitud, kutsus perenaine Lada meid sisse. Seal saime maiustada ja vaadata ning paitada erinevaid loomi. Julgemad lapsed tegid tutvust maoga, võttes mao kätte ja lastes enda peal roomata.
Neljakesi kooli poole tagasi kõndides olime nii väge täis ja tahtsime veel külla minna. Igal pool olid koerad aias haukumas ja me ei tihanud sisse astuda. Õnneks märkasime läbi akna tööpäeva lõppu ootavaid juuksureid. Üllatasime neid ja olime ka ise elevil. Lahkudes soovisime, et klientide juuksed ikka kasvaksid. Ootamatu külaskäik oli vaat et veel kõige emotsionaalsem!