Öös on unistusi

21. mail oli rahvusvaheline Muuseumiöö pealkirja all “Öös on unistusi”. Nõmme Muuseumil oli selleks õhtuks planeeritud värvikas programm, kus Nõmmest rääkisid arhitektid ja ajaloolased. Õhtut alustasid Nõmme Pärimuskooli noored muusikud.
Pärimuskooli lastele on muuseum armas ja omane paik, sest kaheksa aastat tagasi alustasime just siin oma esimeste tundidega folgiringi nime all. Ajastuhõnguline maja on pärimusele keskenduvale koolile väga sobilik ja toetav koht.
Kontserti alustas Devtéra, kes esitas Noorte Pärimusbänd 2022 konkursiks valminud kava. Oma oskusi näitasid eraldi nii ukulele,-kandle-, viiuli- kui ka karmoškamängijad, mängides üksi, kahekesi ja koos kogu kambaga.
Meie rõõmuks oli saal täis ja hea oli mängida oma kodukandi rahvale. Oli südantsoojendav õhtu!
Täname kutsujaid Nõmme Kultuurikeskusest ja publikut!