Nõmme Pärimuskoolis Eesti-Rootsi muusika töötuba koos Säde Tatra ja Gabbi Dluzewskiga

MÄNGURÕÕM!

Eesti-Rootsi muusika töötuba koos Säde Tatra ja Gabbi Dluzewskiga.
1. detsembril kell 12 Nõmme Pärimuskoolis!

  1. detsembri hommikul kell 12 võivad kõik huvilised saada Nõmme Pärimuskoolis osa põneva teekonnaga pärimusmuusikute – Säde Tatra ja Gabbi Dluzewski – Eesti-Rootsi muusika töötoast.

Töötuba algab kell 12 ja kestab orienteeruvalt 1,5 tundi väikese vaheajaga. Täiskasvanutele on osaluspanus on 5€, lastele 3€. Töötoa eest saab tasuda kohapeal. Töötuppa on oodatud nii lapsed kui täiskasvanud ja kõikvõimalikud pillid!

Säde ja Gabbi töötoa idee on õppida midagi uut nii Rootsi kui ka Eesti pärimusmuusikast läbi laulude ja pillilugude. Töötuba on täpselt osalejate enda nägu – kõik saavad hakkama ja mängurõõm on kõige tähtsam!

Siin saad end töötuppa kirja panna! 🙂 https://goo.gl/forms/1djmbjBh2sEehHdK2

NB! Töötuppa mahub vaid piiratud hulk inimesi!

Kõik töötoas osalejad saavad ka salalingiga õhtuse kontserdi piletid soodsamalt 🙂

  1. detsembril kell 19 astuvad Säde ja Gabbi ka Reval Folgi publiku ette Vanalinna Muusikamajas! Osadele on nad tuttavad ka üle maailma tuuritavast bändist Fränder. Säde ja Gabbi sissejuhatavad esinejad on õhtul korral Nõmme Pärimuskooli liikmed ehk ansambel Tagarida. Õhtu lõpetavad lauluema Õie Sarv ja tema tütar Maarja Sarv, kes plaanivad jutu-, laulu- ja meenutusteringi. Loe lähemalt Sädest ja Gabbist ning eelolevast kontserdist siin Reval Folk küünlavalgel: Säde Tatar & Gabbi Dluzewski (EST/SWE).

Lähemalt Gabbist ja Sädest saab lugeda siin: https://goo.gl/xgjKs7

Tervitustega
Reval Folk ja Nõmme Pärimuskool